streg_2
  • English
  • Dansk
  • English
  • Dansk

> Servicekoncept

Som underleverandør til mange forskellige kunder er det helt afgørende, at vi hos Jettime forstår at indrette vores service ombord, præcis som kunden der chartrer flyet ønsker det herunterladen.

Vores største aktiv er vores erfarne og dygtige medarbejdere, der alle bestræber sig på at yde en professionel indsats og levere et produkt af høj kvalitet tensorflow. Vores fælles udgangspunkt er, at vi ønsker at gøre Jet Time til et godt og solidt flyselskab, der sætter en ære i at yde sit bedste hver gang. Uanset opgavens karakter er service og fleksibilitet motoren for Jettimes operation webseite herunterladen komplett.

Vores fokusområde nummer ét er, at gæsterne skal have lyst til at flyve med os igen, og at virksomheder igen hyrer os til opgaver. Den særlige tilgang til service kalder vi ”Jettime Experience” – det ekstra, der gør flyveturen til en god oplevelse for vores  passagerer youtube video.


Kvalitet og nydelse er i højsædet
Som del af Jettimes servicekoncept er der stort fokus på kvalitet og nydelse i den mad og drikke, der serveres ombord på flyene uni due ticket herunterladen.

Drikkevarerne tæller blandt andet specialøl fra Nørrebro Bryghus og italienske vine af høj kvalitet.

norrebro-logo
Il Fornaio Logo black