streg_2
  • English
  • Dansk
  • English
  • Dansk

> Servicekoncept

_13A0258

Som underleverandør til mange forskellige kunder er det helt afgørende, at vi hos Jet Time forstår at indrette vores service ombord, præcis som kunden der chartrer flyet ønsker det.


Vores største aktiv er vores erfarne og dygtige medarbejdere, der alle bestræber sig på at yde en professionel indsats og levere et produkt af høj kvalitet. Vores fælles udgangspunkt er, at vi ønsker at gøre Jet Time til et godt og solidt flyselskab, der sætter en ære i at yde sit bedste hver gang. Uanset opgavens karakter er service og fleksibilitet motoren for Jet Times operation.

Vores fokusområde nummer ét er, at gæsterne skal have lyst til at flyve med os igen, og at virksomheder igen hyrer os til opgaver. Den særlige tilgang til service kalder vi ”Jet Time Experience” – det ekstra, der gør flyveturen til en god oplevelse for vores  passagerer.


Kvalitet og nydelse er i højsædet
Som del af Jet Times servicekoncept er der stort fokus på kvalitet og nydelse i den mad og drikke, der serveres ombord på flyene.

Blandt andet får vi leveret alt vores brød fra bageriet Il Fornaio, hvor kvaliteten er høj og hvert enkelt brød laves i hånden.

Kødet, som indgår i Jet Times menuer, leveres Slagteren ved Kultorvet, som er en dansk, økologisk slagter med fokus på kvalitet, smag og dyrevelfærd.

Drikkevarerne tæller blandt andet specialøl fra Nørrebro Bryghus og italienske vine af høj kvalitet - blandt andet Jet Times helt egen specialproducerede vin, Musio, som er udviklet specielt til at blive drukket ombord på et fly.

norrebro-logo
logo-danish-black-1a06a9309177999e41ca59baa92e9a6e
Il Fornaio Logo black