• English
  • Svenska
  • Suomi
  • Dansk

Jettime a/s har i øjeblikket ingen flyvninger, og det er derfor ikke muligt at reservere sæder ombord på flyet eller købe tillægsydelser til flyrejsen gif von facebook downloaden.

> Bagage

Har du bagage inklusiv i din rejse, er den samlede tilladte bagagevægt, inklusiv håndbagage 20 kg sharepoint designer 2007. Maksimalvægt for håndbagagen er 5 kg. Køb ekstra bagagevægt inden afgang og spar mange penge!

_KSC5599

Skal du have mere bagage med videos from youtube online?

Det fremgår af din billet, om du har indchecket bagage inkluderet i din rejse. Er bagage ikke inkluderet i rejsen, skal denne købes gennem rejsebureauet fortnite herunterladen tutorial.

Man kan tilkøbe ekstra bagagevægt til bagage der skal checkes ind, dette er dog kun muligt hvis man har tilkøbt bagage hos rejsebureauet. Det er billigere at bestille den ekstra bagagevægt hjemmefra end i lufthavnen hoe app download op apple tv.

Det er ikke muligt at tilkøbe ekstra vægt til håndbagage.

 

Ikon_Bagage_DK_195x265

> Bestil din ekstra bagagevægt for incheck her.. sharepoint alle dokumente herunterladen.

 

 


Hvor meget må man tage med?

  • Passagerer med bagage inkluderet i rejsen, må medbringe 20 kg inklusiv max 5 kg håndbagage herunterladen. Har du f.eks. 3 kg håndbagage kan du maksimalt indchecke 17 kg bagage.
  • Rejser man på samme billet og checker ind sammen, må man fordele de tilladte kg som man vil i det antal kufferter man ønsker. Indchecket bagage skal være inkluderet på billetten, hver kuffert må ikke veje mere end 32kg i henhold til lufthavnens vægt begrænsninger herunterladen.
  • Børn under 2 år kan gratis medbringe 5 kg håndbagage.


Specialbagage?

  • Det er ikke tilladt at bytte feriebagage ud med specialbagage clean master download kostenlos. Ønskes f.eks. en golftaske eller dykkerudstyr med på ferie, skal det tilkøbes som specialbagage.
  • Skal man have sportsudstyr og anden specialbagage med, anbefales det, at det bookes inden afrejse som garanti for at det kan medbringes.
  • Diverse elektroniske produkter som ikke hører under almindelig feriebagage eller de nævnte kategorier af specialbagage, kan ikke medbringes på flyvninger med Jettime. Er du i tvivl om, hvorvidt den ønskede bagage hører under kategorien ”feriebagage”, kontakt Jettime Passager Service.

 

> Se mere om, hvordan man gør her...

 

Passagerens navn og adresse skal være fastgjort til al indtjekket bagage når man indleverer sin bagage til check-in.

 

Ved rejser, hvor ud- og hjemrejse ikke fremgår af samme rejsebevis, kan der gælde særlige bagageregler. Check evt. gældende regler med rejsebureauet.