• English
  • Svenska
  • Suomi
  • Dansk

> Bagagebeskyttelse

Skal man have specialbagage med på turen, er det en god idé at beskytter det, da det ellers kan tage skade under flyvning og håndtering i lufthavnen trend micro maximum security herunterladen.

 

Jettime har en særlig aftale med Airshells, som giver alle vores gæster 5 % rabat på beskyttelsestasker til f.eks. klapvogne og cykler download and send videos.

Airshells’ tasker kan bookes i god tid før afrejse og afhentes i alle skandinaviske lufthavne. Produktdetaljer, priser og lejebetingelser findes på Airshells’ hjemmeside, hvor man også kan booke en taske outlook for android signature.

Jettime erstatter ikke beskadiget specialbagage, som ikke har været pakket i en taske fra Airshells. Hvis man ønsker at benytte sin egen beskyttelsestaske, skal denne godkendes af Jettime Customer Service fotostreamen.

Dette gælder dog ikke golfudstyr, da dette ikke må pakkes i Airshells kasser. Rejsende med golfudstyr anbefales derfor at bruge egne golftasker Download fishing games for free.

Det er vigtigt at følge anvisningerne på Airshells-tasken nøje. Bemærk også, at det ikke er tilladt at pakke andet end specialbagage i tasken telekom receiver app herunterladen.

> Bestil bagagebeskyttelse via Airshells hjemmeside her…Airshells

Brug voucherkoden: JTD21