• English
  • Svenska
  • Suomi
  • Dansk

Jettime a/s har i øjeblikket ingen flyvninger, og det er derfor ikke muligt at reservere sæder ombord på flyet eller købe tillægsydelser til flyrejsen trend micro maximum security herunterladen.

> Bagagebeskyttelse

Skal man have specialbagage med på turen, er det en god idé at beskytter det, da det ellers kan tage skade under flyvning og håndtering i lufthavnen download and send videos.

 

Jettime har en særlig aftale med Airshells, som giver alle vores passagerer 5 % rabat på beskyttelsestasker til f.eks outlook for android signature. klapvogne og cykler.

Airshells’ tasker kan bookes i god tid før afrejse og afhentes i alle skandinaviske lufthavne. Produktdetaljer, priser og lejebetingelser findes på Airshells’ hjemmeside, hvor man også kan booke en taske fotostreamen.

Jettime erstatter ikke beskadiget specialbagage, som ikke har været pakket i en taske fra Airshells. Hvis man ønsker at benytte sin egen beskyttelsestaske, skal denne godkendes af Jettime Passagerservice Download fishing games for free.

Dette gælder dog ikke golfudstyr, da dette ikke må pakkes i Airshells kasser. Rejsende med golfudstyr anbefales derfor at bruge egne golftasker telekom receiver app herunterladen.

Det er vigtigt at følge anvisningerne på Airshells-tasken nøje. Bemærk også, at det ikke er tilladt at pakke andet end specialbagage i tasken.

> Bestil bagagebeskyttelse via Airshells hjemmeside her…Airshells

Brug voucherkoden: JTG17PL