• English
  • Svenska
  • Suomi
  • Dansk

Jettime a/s har i øjeblikket ingen flyvninger, og det er derfor ikke muligt at reservere sæder ombord på flyet eller købe tillægsydelser til flyrejsen taxme 2018 herunterladen.

> Beskadiget bagage

I Jettime gør vi vores bedste, men vi kan desværre ikke helt undgå, at indtjekket bagage fra tid til anden får nogle knubs, skrammer og skader under bagagehåndteringen på vej til og fra vores fly i de mange lufthavne rundt om i verden video zum geburtstag herunterladen.

 

Anmeldelse af bagageskade
Ankommer den indtjekkede bagage beskadiget til ankomstlufthavnen, skal man straks – inden man går gennem tolden – kontakte Jettimes handlingagent, som varetager håndtering af bagage efter landing, for at udfylde en Property Irregularity Report (PIR) ps4 kostenlose spiele downloaden.

Da nogle lufthavne har mere end en ankomstservice er det vigtigt henvendelse sker til den korrekte skranke, kig efter skiltning hvor Jettimes logo og navn fremgår spotify lieblingssongs herunterladen.

Hvis bagagen er afhentet, og man har forladt ankomsthallen uden at udfylde en Property Irregularity Report (PIR), betragtes bagagen som udleveret i god stand i overensstemmelse med aftale om befordring probleme beim herunterladen von origin.