• English
  • Svenska
  • Suomi
  • Dansk

> Beskadiget bagage

I Jettime gør vi vores bedste, men vi kan desværre ikke helt undgå, at indtjekket bagage fra tid til anden får nogle knubs, skrammer og skader under bagagehåndteringen på vej til og fra vores fly i de mange lufthavne rundt om i verden taxme 2018 herunterladen.

 

Anmeldelse af bagageskade
Ankommer den indtjekkede bagage beskadiget til ankomstlufthavnen, skal man straks – inden man går gennem tolden – kontakte Jettimes handlingagent, som varetager håndtering af bagage efter landing, for at udfylde en Property Irregularity Report (PIR) video zum geburtstag herunterladen. Man skal senest 7 dage efter skaden er sket, tage kontakt til Jettime med PIR rapport nr.

Da nogle lufthavne har mere end en ankomstservice er det vigtigt henvendelse sker til den korrekte skranke, kig efter skiltning hvor Jettimes logo og navn fremgår ps4 kostenlose spiele downloaden.

Hvis bagagen er afhentet, og man har forladt ankomsthallen uden at udfylde en Property Irregularity Report (PIR), betragtes bagagen som udleveret i god stand i overensstemmelse med aftale om befordring spotify lieblingssongs herunterladen.