• English
  • Svenska
  • Suomi
  • Dansk

Jettime a/s har i øjeblikket ingen flyvninger, og det er derfor ikke muligt at reservere sæder ombord på flyet eller købe tillægsydelser til flyrejsen video von netflixen.

> Bestil plads

Familiepladser, to alene eller ekstra benplads - vælg selv plads i flyet herunterladen!

Pladsfordelingen i flyet sker automatisk tre dage før afrejse. Hvis man selv vil bestemme, hvor i flyet man vil sidde, kan man senest tre dage inden afrejse booke en plads i flyet steam mods downloaden.

Det kan ikke garanteres, at man kommer til at sidde sammen på flyrejsen, hvis man ikke bestiller sæde inden afgang.

Bestil både ud og hjem - og til alle rejsende
Pladsbestillingen skal ske til både ud- og hjemrejsen, og skal omfatte alle på deltagerbeviset/rejsebeviset. Man kan bestille indtil tre dage før afrejsen. Bemærk dog, at  har man forudbestilt toldfrie varer, skal pladsbestillingen foretages senest syv dage før simcity download kostenlos.

Er der mindre end tre dage til udrejsen, er det kun muligt at booke til hjemrejsen – og betaler derfor pr vej. Prisen af fremgår af bestillingssiden full version of your tickets for free.

Hvis man rejser to personer og ønsker gangplads, har man mulighed for at booke to gangpladser på hver side af midtergangen. Det er ikke muligt at booke en midterplads og en gangplads og derved efterlade en tom vinduesplads videos herunterladen legal.

Der er restriktioner for, hvor man må sidde, hvis man er barn, baby eller handicappet. Dette fremgår af bestillingssiden.


Kabineoversigt

Der er forskel på sædekonfigurationen, afhængigt af hvilken flytype du rejser med strichmännchen kostenlos herunterladen. Nedenunder kan du få et overblik over sæderne ombord.

Tegningerne er vejledende, da sædeafstanden varierer lidt fra fly til fly.

Hvilken flytype du rejser med og hvad koster det at reservere pladser, fremgår automatisk når du logger ind med dit bookingnummer på bestillingssiden.

 

 Ikon_Seat_DK_uden tekst

> Bestil din siddeplads her...

 Ikon_Seat_DK_uden tekst 

> Bestil din siddeplads her...