• English
  • Svenska
  • Suomi
  • Dansk

> Check-in lufthavn

Ved check-in i lufthavnen benyttes self-service automaterne herunterladen.
I Danmark er det muligt selv at checke ind ved at benytte self service-automaterne . Self service åbner for check-in to timer inden afgang og lukker 45 minutter før afgang, som det gælder for ordinært check-in herunterladen.

Check-in i lufthavnen starter til hovedparten af destinationerne to timer inden afgang, og lukker 45 minutter før afgang. Visse flyvninger, f.eks photos van samsung cloud. skiflyvninger, lukker tidligere. Se rejsebeviset for nøjagtige check-in-tider.

Jettime anbefaler, at man møder i tide til at passere sikkerhedskontrollen (efter check-in) senest 45 minutter før afgang alte schriftarten kostenlos herunterladen. Check-in senere end 45 minutter før afgang kan nægtes.


Hvor?

Informationstavlerne i lufthavnen oplyser om sted for check-in apps niet automatisch downloaden.

Husk at samtlige rejsede skal have et boardingkort.

COVID-19 regler

Inden du skal flyve med Jettime bør du holde dig orienteret om de Covid-19 regler, der gælder netop for dit afrejseland samt i det land du rejser til herunterladen. Reglerne varierer fra land til land og ændres løbende. Er du i tvivl så henvend dig til din rejsearrangør.

I de fleste større lufthavne er etableret testcentre men vi anbefaler at du får foretaget en Covid-19 test inden du ankommer til lufthavnen wikipedia offline. Indrejsekravene til de enkelte rejsemål og lande varierer og den nyeste information finder du på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Såfremt du ikke lever op til de regler, der er fastsat af de lokale myndigheder på rejsetidspunktet, kan du blive nægtet at gennemføre din flyrejse og kompenseres ikke herfor youtube musik legal und kostenlos.

For mere information omkring covid 19  se her


Husk at bestille plads hjemmefra herunterladen.
Det er ikke muligt at vælge siddeplads i flyet ved check-ind i lufthavnen.

> Book plads senest tre dage før afrejse her...

 

Find din self service-automat: