• English
  • Svenska
  • Suomi
  • Dansk

> Ombord

Læn dig tilbage, slap af og lad ferien begynde rico oskar und die tieferschatten herunterladen.

_KSC5209

Den gode ferieoplevelse starter allerede på flyrejsen, og derfor er der hos Jet Time stort fokus på både service og oplevelse ombord på flyet alle dateien von einem ftp-server downloaden.

 

På Jet Times flyvninger serveres der mad og drikke af høj kvalitet, og man bliver blandt andet tilbudt vores helt egne specialudviklede produkter, som er skabt til at blive nydt i luften selbstpräsentation powerpoint muster download kostenlos.

Derudover er Jet Times personale uddannet til at yde en både kompetent og fleksibel service, og har man som passager særlige behov ombord, vil de gøre deres yderste for at hjælpe whole music albums for free.

Betaling ombord

For at undgå kontantbeholdning ombord på flyet, anbefaler Jet Time betaling med kreditkort. Ombord på flyet kan der betales med Dankort, VisaDankort, Visa, Mastercard og American Express, dog ikke med Visa Electron eller Mastercard Debit, fordi vi er ikke online i luften adobe reader 9 download kostenlos deutsch.

Grundet et betalingsdirektiv fra EU, der trådte i kraft 14.9.2019, skal betaling ombord foregå ved hjælp af chipkort og med PIN kode. I en midlertidig periode foregår alt kreditkort betaling ombord med en særlig kreditkort læser impfpass herunterladen. Af tekniske årsager afregnes derfor i Euro ved kreditkort betaling.

Det vil være muligt at foretage betaling for alt køb via fakturering, venligst kontakt vores personale ombord kaspersky protection herunterladen.

OBS! Ønsker du at betale kontant, skal der betales med lige penge.

Ved forudbestilling af toldfrie varer gennem www.holidaytaxfree.dk, anbefales det at betale dette i forbindelse med bestilling - i ønsket valuta wordpress mediathek pictures.