• English
  • Svenska
  • Suomi
  • Dansk

> Kun hos Jet Time

Druer_collage_2

Hos Jet Time tilbyder vi helt unikke produkter ombord på vores flyvninger, som er med til at gøre rejsen til en ekstra god oplevelse.

Hvad med for eksempel at smage verdens eneste vin, der er produceret specielt til at blive drukket ombord på et fly? Eller italiensk stenovnsbrød bagt efter de gamle traditioner og opskrifter. Der er tænkt over, hvad Jet Time serverer for sine passagerer, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten.  


Læs mere om vores unikke produkter herunder:

Jet Times egen vin MUSIO

Musio_webSom noget ganske særligt har vinhuset Viviani lavet topvinen MUSIO til Jet Time, som er udviklet specielt af Sandra og Claudio Viviani til at blive nydt ombord på vores fly.

Viviani er et lille vinhus med stor respekt for håndværk og traditionel vinproduktion, og de udmærker sig ved at levere topvine til berømte restauranter over store dele af verden.

Vivianis produktion er meget lille, og det er derfor noget ganske særligt, at Jet Times passagerer har mulighed for at smage en vin specielt udviklet til dem af det berømte vinhus.

Musio Rosso er produceret på Amarone druesorter, som giver en kraftig mørkerød frugtig vin med krydret eftersmag.

> Læs også artiklen om Sandra og Claudio Viviani  her...

Premiumvin LE PIETRE

LE PIETREJet Times to Premiumvine LE PIETRE kommer fra vinhuset Aldegheri, som er et traditionelt, familiedrevet vinbrug fra 1956 med et bredt udvalg af Valpolicella Classico vine af meget høj kvalitet.

LE PIETRE kan købes som både rød- og hvidvin. Le Pietre Bianco er en moderne hvidvin med bouquet af moden lys frugt, en snert af blomster og en let syrekant. Le Pietre Rossos kendetegnene er tydelige nuancer af kirsebær og solbær, en diskret sødme og en krydret eftersmag.

Øl fra Nørrebro Bryghus

new york lager_2
Jet Time serverer øl fra Nørrebro Bryghus på sine charterflyvninger. Nørrebro Bryghus er et mikrobryggeri, hvor der produceres karakterfulde øl med en kompromisløs tilgang til de fire mest væsentligt ingredienser; malt, humle, gær og vand. Bryghuset har en stolt og grundig tilgang til håndværket ølbrygning samt en god portion fantasi, når opskrifterne udvikles.

New York Lager er en traditionel, amerikansk undergæret øltype. Kraftig, fyldig og mørkgylden øl med intens maltkarakter med karamelnoter.

Brød fra Il Fornaio

ilfornaio_webAlt hvidt brød på Jet Times charterflyvninger leveres af bageriet Il Fornaio, hvor kvaliteten er høj og hvert enkelt brød laves i hånden.

Hos Il Fornaio er alle ingredienser nøje udvalgt i Italien for at give danskerne en lille bid af det ægte Italien. Il Fornaio bager udelukkende af gode økologiske råvarer. Melet bliver omhyggeligt valgt efter, hvor meget struktur det giver til brødet. Melet til et ægte italiensk brød giver en fantastisk elastisk dej. Middelhavssaltet kommer fra Sicilien, og olivenolien er naturligvis extra jomfru olivenolie i høj kvalitet.

 

Kød fra Slagteren fra Kultorvet

slagteren_webKødet, som indgår i Jet Times menuer, leveres af ’Slagteren ved Kultorvet’, som er en dansk, økologisk slagter med fokus på kvalitet, smag og dyrevelfærd.