• English
  • Svenska
  • Suomi
  • Dansk

> Mad og drikke ombord

_KSC5213

Hos Jettime lægger vi vægt på at servere god mad af lækre råvarer ombord singleplayer ego shooter kostenlos downloaden.

Maden, vi serverer ombord, er bare ét af elementerne i Jettimes ambition om hele tiden at reducere vores påvirkning på miljøet og blive et mere bæredygtigt flyselskab samtidigt med, at vi bringer vores passagerer sikkert til og fra deres ferie herunterladen.

Der serveres en anretning tilpasset tidspunktet på dagen. Brunch anretning om morgenen og på andre tidspunkter af dagen, en 3-retters menu bestående af en forret, varm hovedret med et ”touch” af østen og en dessert, samt brød fra det italienske stenovnsbageri Il Fornaio kostenlose epub bücher download.

Vi serverer udelukkende retter med fjerkræ, fisk eller rent vegetarisk mad for at reducere udledningen af CO2.

Til maden er det muligt at nyde en god vin fra vores premium udvalg eller en øl fra Nørrebro Bryghus rise and fall kostenlosen vollversion deutsch.

Mad på rejsen skal bestilles og betales på forhånd hos rejsebureauet eller være inkluderet i rejsen på anden vis. Drikkevarer er ikke inkluderet i måltidets pris (undtagelse er kaffe eller the) spiele kostenlos online herunterladen. Disse kan købes ombord.


Egen mad og drikke ombord på Jettime fly

Det er som udgangspunkt ikke tilladt at medbringe egen mad ombord på Jettimes fly images from samsung cloud. Ønsker man at medbringe egen mad grundet fødevareallergi, skal man kontakte Jettimes Customer Service inden afrejse autocad lt gratis downloaden nederlands. Bemærk også, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer ombord på Jettimes fly.

> Se kataloget for Bar og Shop ombord her.. wie kann ich ein video von facebook herunterladen.

 

 

 

 

Allergener og kostbehov

Hvis man af medicinske eller andre årsager har ønske om at få et specialmåltid ombord, skal man kontakte sit rejsebureau for vejledning og bestilling twitter videosen online. Jettime kan ikke garantere, at der ikke findes spor af nødder i den mad, der bliver serveret på vores flyvninger.

Jettime tilbyder følgende alternativer til den almindelige menu:

  • Vegetarisk – (inkl today's show. æg/mælkeprodukter)
  • Vegetarisk – (ingen animalske produkter)
  • Glutenfri
  • Diabetisk
  • Laktosefri

Specialmåltiderne tilbydes ikke som børnemenu. Det er dog muligt at bestille en voksen specialmåltid til barnet.