• English
  • Svenska
  • Suomi
  • Dansk

Jettime a/s har i øjeblikket ingen flyvninger, og det er derfor ikke muligt at reservere sæder ombord på flyet eller købe tillægsydelser til flyrejsen costs the on youtube.

> Rejse med spædbørn

Baby boy looking fascinated out of airplane window

Børn under 2 år placeres på skødet under rejsen netflix movies on macbook.

Rejser du med et barn under 2 år, skal barnet under flyvningen sidde på skødet af en voksen. Inden start får du udleveret et specielt sikkerhedsbælte af kabinepersonalet som skal sættes fast i den voksnes sikkerhedsbælte netflix movies and TV.

Vær opmærksom på at der er restriktioner for, hvor i flyet man må sidde med et barn under 2 år. Dette fremgår af bestillingssiden.

Ønskes eget sæde til barnet under 2 år, skal det bestilles særskilt gennem den pågældende rejsearrangør herunterladen. Jettime har ikke mulighed for at tilbyde en lift til børn under to år på flyvningen.

Børn under 2 år kan gratis medbringe 5 kg. håndbagage herunterladen. Ekstra bagage kan tillægges alle bookinger mod gebyr.

Alle børn under 2 år får automatisk tilbudt et glas babymos, brød og lidt frugt. Derudover hjælper personalet ombord gerne med at varme en flaske, hvis det ønskes.

Der forefindes en puslepude ombord på alle Jettimes fly. Spørg personalet ombord.