• English
  • Svenska
  • Suomi
  • Dansk

Jettime a/s har i øjeblikket ingen flyvninger, og det er derfor ikke muligt at reservere sæder ombord på flyet eller købe tillægsydelser til flyrejsen iphone photos icloud.

> Særlige behov

Har man brug for særlig assistance i forbindelse med rejsen, er det vigtigt at forberede sig inden afgang final cut pro x download kostenlos.

Wheelchair in airport

Har man brug for særlig assistance i forbindelse med rejsen, står Jettime klar til at hjælpe pattern 64. Vi tilbyder også særlig ledsagelse af børn, der rejser alene.

For at Jettime kan sikre den ønskede assistance, skal man kontakte sit rejsebureau senest 48 timer før afrejse herunterladen. Rejsebureauet noterer på billetten, hvilken assistance der ønskes.

Ved billetbooking senere end 48 timer før afrejse, vil vi bestræbe os på at hjælpe bedst muligt, men vi kan dog ikke garantere assistance herunterladen.

Har du brug for at medbringe special udstyr (handikap hjælpemidler) ombord på flyet, skal du i god tid inden afrejse, underrette dit rejsebureau German suicide squad for free.

Kan der opstå tvivl omkring hvorvidt din fysiske eller medicinske tilstand kan klare flyvning, skal du kunne fremvise et dokument udsted af de rette myndigheder, at du er erklæret egent til flyvning.

Se mere under Lægeerklæring/MEDIF.