streg_2
  • English
  • Dansk
  • English
  • Dansk

> Bæredygtighed

jtg-screenshot-1

 

At rejse med fly giver os mulighed for at se verden og opleve nye steder og kulturer på en effektiv måde firefox auf deutsch downloaden. Ligesom andre transportmidler påvirker også flyrejser klimaet i form af C02-udledning og affald på rejsen.

I Jettime anerkender vi de miljømæssige udfordringer, luftfartsbranchen har, og som flyselskab tager vi vores miljømæssige påvirkning seriøst solitaire zumen.

Som charterflyselskab flyver Jettime med fyldte fly, og med 95% besatte sæder i gennemsnit på vores charter rejser fra Danmark, Sverige og Finland har vi en af branchens højeste belægningsprocenter og dermed en lavere C02-udledning pr wie kann man netflix serien herunterladen. passagerkilometer.

I Jettime bestræber vi os derfor hele tiden på at minimere vores påvirkning på klima og miljø samt på at tage social ansvar music for free. Vi vil derfor forpligte os til at reducere vores miljømæssige påvirkning samt at tage hånd om passagerer, medarbejdere og alle andre involveret i Jettimes produktion og værdikæde med en række klare mål, som vi skal nå inden 2025 kindle über usb herunterladen funktioniert nicht.

 

Eksempler på aktiviteter, vi arbejder med i Jettime, for at mindske C02-udledningen samt produkter lavet af engangsplastik:

  1. Installation af winglets på alle flyenes vinger, som reducerer vindmodstand og brændstofsforbrug
  2. Ingen servering af kød fra firebenede dyr i menuerne om bord på rejsen
  3. Vi anvender ikke længere sugerør og rørepinde af plastik om bord på vores fly

FNs Verdensmål

I Jettime har vi valgt at introducere FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling som den overordnede ramme for vores arbejde med bæredygtighed herunterladen.

Her har vi særligt fokus på Verdensmål 8 & 12, da disse mål lægger sig tættest op ad Jettimes kerneforretning, ligesom det er her, vi har den største påvirkning android apps ohne wlan downloaden.

 

  • Mål 8:   Anstændige Jobs og Økonomisk Vækst
  • Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion
maal-8
sdg12
Global Goals Logo