kindle über usb herunterladen funktioniert nicht
streg_2
  • English
  • Dansk
  • English
  • Dansk

> Bæredygtighed

jtg-screenshot-1

 

At rejse med fly giver os mulighed for at se verden og opleve nye steder og kulturer firefox auf deutsch downloaden. Men når vi rejser med fly påvirker vi også klimaet i form af C02-udledning og affald på rejsen.

I Jettime anerkender vi de miljømæssige udfordringer, luftfartsbranchen har, og som flyselskab tager vi vores miljømæssige påvirkning og sociale ansvar seriøst solitaire zumen.

Som charterflyselskab flyver Jettime med fyldte fly, og med 95% besatte sæder i gennemsnit på vores charter rejser fra Danmark, Sverige og Finland har vi en af branchens højeste belægningsprocenter – men det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke kan gøre meget mere for at gøre Jettimes flyvninger grønnere wie kann man netflix serien herunterladen.

I Jettime bestræber vi os derfor hele tiden på at minimere vores påvirkning på klima og miljø samt på at tage social ansvar. Vi vil derfor forpligte os til at reducere vores miljømæssige påvirkning samt at tage hånd om passagerer, medarbejdere og alle andre involveret i Jettimes produktion og værdikæde med en række klare mål, som vi skal nå inden 2025 music for free.