streg_2
  • English
  • Dansk
  • English
  • Dansk

> Databeskyttelse

Jet Time A/S håndterer personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivning

Jet Time er at betragte som dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger via vores hjemmeside og i forbindelse med brugen af vores tjenester.

Jet Time A/S er den juridiske enhed, der er ansvarlig for personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af den 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger m.m.

Formålet med Jet Times behandling dine oplysninger

Jet Time behandler dine personoplysninger for at levere de rejsetjenester, du har købt, for at sørge for at din bagage ankommer på din destination, og for at håndtere eventuelle problemer i forbindelse med din tur. Oplysningerne er baseret på din bookingreference og behandles i overensstemmelse med IATAs standardpassagerliste.

Oplysninger behandlet af Jet Times leverandører

Jet Time samarbejder med en række leverandører, som behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med en databeskyttelsesaftale. Dine oplysninger kan kun bruges i forbindelse med tjenester, du har købt, inklusive lufthavne, ground handling-leverandører og rejsebureauer.

Skulle du have yderligere spørgsmål til Jet Times behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til legal@jet-time.dk