streg_2
  • English
  • Dansk
  • English
  • Dansk

> Databeskyttelse

Jettime a/s håndterer personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivning

Jettime er at betragte som dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger via vores hjemmeside og i forbindelse med brugen af vores tjenester apps über mobile daten herunterladen.

Jettime a/s er den juridiske enhed, der er ansvarlig for personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af den 27 herunterladen. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger m.m.

Formålet med Jettimes behandling dine oplysninger

Jettime behandler dine personoplysninger for at levere de rejsetjenester, du har købt, for at sørge for at din bagage ankommer på din destination, og for at håndtere eventuelle problemer i forbindelse med din tur bibi und tina mp3 kostenlosen. Oplysningerne er baseret på din bookingreference og behandles i overensstemmelse med IATAs standardpassagerliste.

Oplysninger behandlet af Jettimes leverandører

Jettime samarbejder med en række leverandører, som behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med en databeskyttelsesaftale indgået med Jettime herunterladen. Dine oplysninger bruges kun i forbindelse med tjenester, du har købt, inklusive lufthavne, ground handling-leverandører og rejsebureauer.

Skulle du have yderligere spørgsmål til Jettimes behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til [email protected]