streg_2
  • English
  • Dansk
  • English
  • Dansk

> Jet Times ledelse

John Uggerhøj

01_John Uggerhoj_3

CCO - Chief Commercial Officer


Uddannet civiløkonom og har haft en lang række ledende stillinger inden for rejsebranchen i Danmark og udlandet – heraf 12 år som direktør for Vingresor.

John Uggerhøj er ansvarlig for Jet Times kommercielle aktiviteter, kontakt med underleverandører og ikke mindst selskabets charterkunder.

Jørgen Holme

CEO_Web

CEO - Chief Executive Officer


Har en kandidatgrad i økonomi og ledelse fra Aarhus Universitet, og har haft ledende stillinger i Atlantic Airways, SAS, Air Greenland, Spanair og SEB Kort.

Jørgen Holme har været CEO i Jet Time siden maj 2016.

Birthe Madsen

22_Birthe Madsen_3

Business Excellence Director


Uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School.

Tidligere administrerende direktør i Star Tour i fra 1995-2014, samt kommerciel direktør i Tui Nordic fra 2009-2014.

Birthe har som Business Excellence Director det overordnede ansvar for udviklingen af Jet Times organisation og forretningsområder.

Tino Andersen

ati-300x416-square

Head of Flight Operations


Uddannet pilot med udnævnelse til kaptajn i 1998.

Tino har mange års erfaring med Flight Operation, træning og ledelse. Derudover har Tino tidligere været ansat som Director of Flight Operations i Cimber Sterling og Cimber A/S.

Tino Andersen har været Head of Flight Operations i Jet Time siden 2016.

Karsten Schack

06_Karsten Schack_3

CTO - Chief Technical Officer


Uddannet Flytekniker. Ansat hos Sterling i perioden 1983-1993 og igen 1997-2008, som flymekaniker, senere Quality Assurance auditør, Training Manager og struktur- og systemingeniør. Fra 1994-1997 ansat ved hhv. PEMCO og EUD. Blev i 2008 ansat i Jet Time som manager for planlægning og logistik og har siden 2014 fungeret som teknisk chef.

Karsten har som teknisk chef ansvaret for, at selskabets fly løbende vedligeholdes i henhold til de meget skrappe krav der stilles af myndigheder og flyfabrikanter.

Niels J. Kindberg

Niels_web_2

CFO - Chief Financial Officer


Uddannet Økonom fra Copenhagen Business School, og har haft ledende stillinger hos A.P. Møller – Mærsk, Viking Supply Ships, Jyske Bank og Sydbank.

Niels har det overordnede ansvar for økonomien i Jet Time over for såvel aktionærer som underleverandører og samarbejdspartnere.