streg_2
  • English
  • Dansk
  • English
  • Dansk

> Jet Times ledelse

John Uggerhøj

01_John Uggerhoj_3

CCO - Chief Commercial Officer


Uddannet civiløkonom og har haft en lang række ledende stillinger inden for rejsebranchen i Danmark og udlandet – heraf 12 år som direktør for Vingresor.

John Uggerhøj er ansvarlig for Jet Times kommercielle aktiviteter, kontakt med underleverandører og ikke mindst selskabets charterkunder.

Jørgen Holme

CEO_Web

CEO - Chief Executive Officer


Har en kandidatgrad i økonomi og ledelse fra Aarhus Universitet.
Har mange års erfaring fra luftfartsbranchen og den finansielle sektor, og har haft stillinger som CEO, CCO, SVP, landechef, VP Sales & Marketing og bestyrelsesmedlem. Jørgen har tidligere arbejdet for SAS, Air Greenland, Spanair og SEB Kort. Senest var Jørgen CEO i Atlantic Airways i perioden 2013-2015.

Jørgen Holme har været CEO i Jet Time siden maj 2016.

Birthe Madsen

22_Birthe Madsen_3

Business Excellence Director


Uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School.

Tidligere administrerende direktør i Star Tour i fra 1995-2014, samt kommerciel direktør i Tui Nordic fra 2009-2014.

Birthe har som Business Excellence Director det overordnede ansvar for udviklingen af Jet Times organisation og forretningsområder.

Tino Andersen

tino andersen

Head of Flight Operations


Uddannet pilot med udnævnelse til kaptajn i 1998.

Tino har mange års erfaring med Flight Operation, træning og ledelse. Derudover har Tino tidligere været ansat som Director of Flight Operations i Cimber Sterling og Cimber A/S.

Tino Andersen har været Head of Flight Operations i Jet Time siden 2016.

Karsten Schack

06_Karsten Schack_3

CTO - Chief Technical Officer


Uddannet Flytekniker. Ansat hos Sterling i perioden 1983-1993 og igen 1997-2008, som flymekaniker, senere Quality Assurance auditør, Training Manager og struktur- og systemingeniør. Fra 1994-1997 ansat ved hhv. PEMCO og EUD. Blev i 2008 ansat i Jet Time som manager for planlægning og logistik og har siden 2014 fungeret som teknisk chef.

Karsten har som teknisk chef ansvaret for, at selskabets fly løbende vedligeholdes i henhold til de meget skrappe krav der stilles af myndigheder og flyfabrikanter.

Niels J. Kindberg

Niels_web_2

CFO - Chief Financial Officer


Uddannet Økonom fra Copenhagen Business School, og har haft ledende stillinger hos A.P. Møller – Mærsk, Viking Supply Ships, Jyske Bank og Sydbank.

Niels har det overordnede ansvar for økonomien i Jet Time over for såvel aktionærer som underleverandører og samarbejdspartnere.