streg_2
  • English
  • Dansk
  • English
  • Dansk

John Uggerhøj

01_John Uggerhoj_3

CCO - Chief Commercial Officer

 


Uddannet civiløkonom og har haft en lang række ledende stillinger inden for rejsebranchen i Danmark og udlandet – heraf 12 år som direktør for Ving resor magix foto manager kostenlos.

John Uggerhøj er ansvarlig for Jettimes kommercielle aktiviteter, kontakt med underleverandører og ikke mindst selskabets charterkunder.

Jørgen Holme

CEO_Web

CEO - Chief Executive Officer
Accountable Manager


Har en kandidatgrad i økonomi og ledelse fra Aarhus Universitet, og har haft ledende stillinger i Atlantic Airways, SAS, Air Greenland, Spanair og SEB Kort wiso tax 2018.

Birthe Madsen

22_Birthe Madsen_3

VP Management Support

 


Uddannet Cand.Merc vat 2016 form. fra Copenhagen Business School.

Tidligere administrerende direktør i Star Tour i fra 1995-2014, samt kommerciel direktør i Tui Nordic fra 2009-2014 free facebook herunterladen.

Birthe har som VP Management Support det overordnede ansvar for HR og Kommunikation samt udviklingen af Jettimes organisation, ledelse og processer kostenlos whatsapp videosen.

Thomas Koester

Picture1

VP Flight Operations

 


Pilot siden år 2001 med udnævnelse til kaptajn i 2008 herunterladen.

Thomas har baggrund som flyveinstruktør og examiner og har tidligere erfaring som ansvarlig for Jettimes træning af piloter og kabinepersonalee samt som leder af vores Safety- og Compliance afdeling mods von steam herunterladen.

Som flyvechef er Thomas ansvarlig for vores operative drift, herunder vores piloter og kabinepersonale og er selv aktiv kaptajn på vores flyvninger deckblatt muster herunterladen.

Anders B herunterladen. Hansen

Anders Burchardt Hansen

VP Technical

 


Uddannet i Master of Management på Handelshøyskolen BI i Oslo en sims mobile. Har tidligere haft stillinger som områdechef for Trafikstyring i Banedanmark og direktør for teknisk produktion hos SAS Danmark.

Anders har ledelsesansvaret for Jettimes tekniske afdeling herunder vedligeholdelse af flyflåden.

Jonas E. Andreasen

Jonas Elholm Andreasen

VP Finance & Business Support

 


Uddannet Cand.Merc i Finansiering & Regnskab fra Copenhagen Business School. Har tidligere haft stillinger hos Berlingske Media, Viking Supply Ships og Deloitte.

Jonas har det overordnede ansvar for økonomistyringen i Jettime samt ledelsesansvar for funktionerne indkøb, jura og IT.